Bedankt Nellie, voor je luisterend en begripvol oor. Dit doet een vrouw in de overgang zoveel goed! Ik kwam bij je op een dieptepunt: ik had nul energie, ik had vaak pijn in gewrichten/spieren, daardoor zat ik emotioneel in een zwart gat. Jij luisterde naar me, toonde begrip en hebt me goede, praktische adviezen gegeven. Jij gaf me de energie om verder (lees: buiten de gebaande paden) te zoeken naar de oorzaak van mijn gewrichts-/spierpijn. Dat bleek uiteindelijk een te langzaamwerkende schildklier te zijn, wat niet door reguliere huisartsen wordt onderzocht/erkend. Ik wordt ervoor behandeld en heb in jaren niet zoveel energie gehad als nu. Eén ding weet ik zeker: zonder jou zou ik nu nog aan het tobben zijn. Dank je wel, Nellie, en ik hoop dat veel meer vrouwen in de overgang de stap naar jou durven te zetten. Dikke knuffel, Cynthia.

Cynthia uit Hoek van Holland

Ik ben echt geholpen door Nellie. Er is goed uitgelegd wat er gebeurt in een vrouwenlichaam als je in de overgang bent. En ik heb ook goede tips gekregen om klachten te voorkomen. Bedankt Nellie!

Trudy uit Naaldwijk

Consulente heeft veel aandacht. Goed luisterend oor. Fijn gesprek gehad.

A. uit De Lier

Heel erg prettig geholpen door Nellie, veel bruikbare tips, luisterend oor, oftewel zeer nuttig.

Cora uit 's-Gravenzande

Wat ben ik blij dat ik bij Nellie terecht ben gekomen, ze heeft alles zo goed en duidelijk uitgelegd,dat ik het aandurfde om koolhydraatarm te gaan eten,en het werkt. Ben er super blij mee.

Anita uit De Lier

twee gezellige avonden vol nuttige info! boeiend ,geeft je veel handvatten mee. duidelijke uitleg en heel goed voor de bewustwording. leuk dat jullie er zelf zo enthousiast mee bezig zijn !

Anneke uit 's-Gravenzande

Dank je wel Nellie twee fijne mooie gesprekken gehad met wat inzichten. Top en dan af en toe nog een berichtje gewoon hoe het met mij gaat op een welkom moment. Ik zal je zeker aanraden en voor de toekomst ga zeker door. Het is een iets wat zeker niet erkent wordt in deze maatschappij. Dikke kus

Angela uit 's-Gravenzande

Hele prettige gesprekken gehad en levertraan en vitamine helpen echt! Kan een consult zeker aanraden!

Astrid uit 's-Gravenzande

Ook uw recentie hier? Ik ben er blij mee!

3 + 1 =